Naša misija i vizija - Bogati & Jaffa
13609
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13609,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Naša misija i vizija

Naša misija i vizija

Cijenjeni smo zbog kvalitetnih proizvoda i poštenog poslovanja.

MISIJA

Primores d.o.o. prije svega ispunjava potrebe svojih kupaca za domaćim i kvalitetnim proizvodima. Svakodnevno dokazujemo i razvijamo brendove naših napitaka te smo pouzdan partner u poslovanju. Pošten odnos prema svakom klijentu, transparentnost rada i kontinuirano obrazovanje naših djelatnika samo su neke od karakteristika koje su temelj našeg društva.

O SOKOVIMA JAFFA

Osvježite se domaćim voćnim sokovima!
Jaffa sokovi imaju cak 80 % voćnoga sadržaja, sačuvanog u tekućem obliku koncentriranih voćnih napitaka. Zahvaljujući praktičnom pakiranju u vrećicama, mogu se lako i svugdje ponijeti – dovoljna je samo čaša vode plus kockica leda po želji. Odaberite atraktivnu bazgu, malinu ili višnju, egzotičnu ružu, lavandu ili dinju, aromatičnu jabuku ili ledeni caj od breskve odnosno osvježavajući limun ili naranču s komadićima voća.
Jedna vrećica dostatna je za 3 dl voćnoga soka.

O LIKERIMA BOGATI

Za podizanje raspoloženja na profinjen način, probajte Bogati domaće likere u čokanjima! Zadivite okolinu svojim istančanim ukusom i atraktivnim likerom koji možete staviti i u džep te ponijeti na plesni podij. Pakiranje od 0,05 l dovoljno je za jedno pijenje te garantira užitak u svakoj kapljici. Proizvode se u čak 10 okusa: originalan lješnjak (liker kakav nigdje drugdje u RH ne postoji u prodaji), čokolada i karamela za mlade, egzotična vanilija, prozirni likeri od jabuke i kruške za hrabre, tradicionalni višnjevac, orahovac i medica te ženstveni liker Ruža hrvatska. Sadrže 22 % alkohola.

FRAPPE CAPPUCINO

Jaffa frappe cappuccino
Probajte jedinstveni napitak u Hrvatskoj: frappe cappuccino! Slatki tekući užitak u 6 okusa proizvodi se od najprimamljivijih plodova i slasnih začina, a sve je upotpunjeno aromom kave. Želite li hladan ili topao, sve je moguće – samo odaberite vruće ili pak hladno mlijeko. Birajte između 6 okusa: nepogrešive čokolade ili vanilije, egzotičnog badema ili karamele, mističnog lješnjaka ili irske kave.
Jedna vrećica dostatna je za 2,5 dl napitka.

VIZIJA

Cijenjeni zbog kvalitetnih proizvoda i poštenog poslovanja, želimo se i dalje razvijati kako bismo postali prvi izbor u kupnji toplih i hladnih napitaka. Svakodnevno ispunjavamo potrebe i očekivanja naših kupaca koji su nam najbolji poticaj za daljnji rast. Želimo ostati standard te mjerilo kvalitete i profesionalnosti.

Naši klijenti su privatne i poslovne osobe, koje prepoznaju kreativan i organiziran rad. Cilj nam je postati vodeći domaći proizvođač sokova, toplih napitaka i likera, te sinonim za uspješnu domaću proizvodnju.

KUPCI O NAMA