Nekoliko ideja za jesen u kafiću - Bogati & Jaffa
20688
post-template-default,single,single-post,postid-20688,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Nekoliko ideja za jesen u kafiću

Nekoliko ideja za jesen u kafiću

Ljeto nam se polako bliži kraju, te bi na vrijeme trebalo razmišljati kako održati atmosferu izlazaka, veselja i opuštenosti i tijekom nadolažećeg razdoblja.

Brojni se preko jeseni vrate svojoj rutini i obavezama, a uz to, hladnije vrijeme baš ne poziva na izlaske. No nekoliko ideje može zainteresirati vaše potencijalne goste.

1. Pozdrav ljetu

Pri kraju ljeta organiziraj party s kojim ćete se oprostiti od ljeta. Ljetni kokteli, suncobrani, glazbeni hitovi, šarena dekoracija…. Pozovite goste da na takvom eventu prisjete svih doživljaja ovog ljeta te da ga na pravi način „zatvore“.

 

2. Jesenski kokteli

Tko kaže da je samo ljeto vrijeme za koktele? Na internetu istražite recepte za jesenske slastice poput koktela sa kruškama i brusnicama ili jabuke i votke, ili možda kreativne koktele s vinom.

Unesite i malo jesenskog doživljaja u dekoraciju prostora, te naravno – oglašavajte se na društvenim mrežama.

3. Halloween party

Osim poznate dekoracije za Noć vještica, ponudite gostima nešto drugačije – pripremi punč, osmislite desert od bundeve ako imate restoran, ili grickalice koje poklanjate uz određene narudžbe. Stvorite atmosferu straha u kafiću, neka se i osoblje uključi u događaj i puštajte prigodnu glazbu.

Što nije objavljeno na društvenim mrežama nije se ni dogodilo, stoga napravi na Facebooku događaj putem koje ćeš dati sve najbitnije informacije o partyju.

U restoranu se također mora prilagoditi ponuda godišnjem dobu – za desert poslužite kesten pire serviran u malenim crnim čašicama, ušećerene jabuke koje su izvrsne za sladiti nepce, ali i za dekoraciju stola ili tematske cupcakese.

4. Ponuda drugačijih toplih pića

Potražnja za hladnijim pićima polako se smanjuje, pa je odlično vrijeme za istaknuti se od konkurencije pomoću drugačije ponude. Toplu čokoladu ili kakao nadopunit sa šlagom i keksima,a ili ponudite ukusni i beskofeinski Frappe.

5. Back to…

Ovisno o vašoj ciljanoj grupi gostiju organizirajte back to school ili back to work party. Ponudite nižu cijenu pića te ako ste u mogućnosti organizirajte i neku svirku. Poručite svojim gostima i da jesen može biti zabavna, te da nema mjesta depresiji zbog kraja ljeta.

 

 

sokovi-likeri-frappe